lingerie met baleinen !   Mioki Lingerie  

corsetten en waist-cinchers

sterk vormend in de taille

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Niet alleen de corsetten staan op de pagina, ook de zogenaamde waist cinchers staan hier vermeld. Zowel corsetten als waist-cinchers zijn sterk vormend in de taille en verkrijgbaar met of zonder jarretels. Uiteraard zijn alle corsetten en waist-cinchers voorzien van baleinen voor een perfecte pasvorm.
21 Rago 21 jarretel gordel
Echte klassieke hoge jarretel gordel, haak en oog voor opening, kanten front, flexibele baleinen steunen de rug. 4 metalen jarretels !

prijs: € 55.95

2107 Rago 2107 waist cincher
Kanten waist cincher met 4 afneembare jarretels. Met 6 baleinen blijft het perfect op zijn plaats, ook al draag je het zonder kousen.

prijs: € 59.95

2107-MBL Rago 2107-MBL waist cincher
Deze Lacette waist cincher heeft een bloemen kanten gebreide jacquard motief en is sterk corrigerend en ondersteunend.

prijs: € 59.95

21-BLK Rago 21-BLK jarretel gordel
Zwarte zeer sterk vormende hoge jarretelgordel met voor sluiting, 6 flexibele baleinen en 4 afneembare jarretels is een echte klassieker.

prijs: € 55.95

721 Rago 721 cincher
Zwarte satijnen waist cincher met roze kant en haak en oog voorsluiting heeft soepele spiraal baleinen voor een mooi zandloper figuur.

prijs: € 54.95

825 Rago 825 waist cincher
Beeldschone waist cincher met satijn, kant en flexibele baleinen kan zowel als onder of als boven kleding dragen worden.

prijs: € 62.95

NDCW2 Belle NDCW2 waist cincher
Rood waist cincher met zwart kant en zes afneembare jarretels. De spiraal baleinen zijn van hoge kwaliteit en met satijnen biezen afgewerkt.

prijs: € 54.95

Zeer sterk vormende lingerie die door het speciale ontwerp een perfecte pasvorm heeft en daardoor extra veel steun geeft. Sterk vormend betekent niet 'te strak' of 'te klein'. Door de speciale constructie van shapewear en de gebruikte materialen wordt het lichaam een beetje gemodelleerd. Koop dus altijd de juiste maat, alleen dan geeft shapewear het gewenste resultaat.
V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL