Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 2107

waist cincher

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze sterk corrigerende waist cincher heeft in gestikte contour banden, die de taille mooi doet uitkomen. De cincher heeft een midden voor haak en oog sluiting en is voorzien van 4 afneembare en verstelbare metalen jarretels. De niet rekkende kanten middenvoor pas zorgt dat de buik mooi plat wordt. De 6 baleinen zorgen ervoor dat het perfect op zijn plaats blijft zitten, ook al draag je het zonder kousen.
Rago Shapewear 2107 waist cincher
Rago Shapewear 2107
waist cincher
verkrijgbaar in de kleuren:
roze-zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 59.95 
Lacette is gemaakt van jacquard gebreide kant met in gestikte contour banden welke de taille, heupen, rug en de billen mooi vormt. De exclusieve kanten buikpas, maakt de buik mooi plat. De lingerie van Rago is vaak een beetje in retro stijl. Maar wel gemaakt van moderne materialen voor een perfecte pasvorm. Mooi, functioneel, met zorg gemaakt en altijd op voorraad.Voor deze lingerie worden de beste materialen gebruikt. Rago, synoniem aan kwaliteit en elegantie.Zowel corsetten als waist-cinchers zijn sterk vormend in de taille en verkrijgbaar met of zonder jarretels. Uiteraard zijn alle corsetten en waist-cinchers voorzien van baleinen voor een perfecte pasvorm.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL