Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 721

cincher

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Zwart satijnen waist cincher met baby roze kant en haak en oog voor opening. Deze gordel komt 9 cm. boven de taille en heeft soepele spiraal baleinen, die de rug steunen. De in gestikte banden vormen de taille heel mooi. Dit helpt om een zandloper figuur te krijgen. Bij een normale taille maat maakt het de taille 5-10 cm smaller. Deze gordel van stevig satijn met decoratieve roze stiksels, roze kant en roze strikjes bij de jarretels geven deze waist cincher een vijftiger jaren uiterlijk. Te schattig. Deze gordel heeft 4 afneembare jarretels.
Rago Shapewear 721 cincher
Rago Shapewear 721
cincher
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart-roze
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 54.95 
Hoe verleidelijk wil je zijn ? De special attentions zijn artikelen die speciale eigenschappen hebben of niet onder een andere categorie vallen. Prachtige longline BH's en jarretelgordels en zeer functionele pantyslips, bijvoorbeeld de unieke Rago 900, een figuur corrigerende string. Voor elke lingerie stijl hebben we een passende step-in of jarretelgordeltje.Zowel corsetten als waist-cinchers zijn sterk vormend in de taille en verkrijgbaar met of zonder jarretels. Uiteraard zijn alle corsetten en waist-cinchers voorzien van baleinen voor een perfecte pasvorm.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL