Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 825

waist cincher

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Een prachtige combinatie van zijde zacht zwart satijn met zwart kant over diep rood. Deze waist cincher heeft flexibele baleinen en een midden voor sluiting en is medium vormend. De cincher is zowel als onder en als boven kleding te dragen, het mag immers gezien worden deze mooie taillevormer.
Rago Shapewear 825 waist cincher
Rago Shapewear 825
waist cincher
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart-rood
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 62.95 
Hoe verleidelijk wil je zijn ? De special attentions zijn artikelen die speciale eigenschappen hebben of niet onder een andere categorie vallen. Prachtige longline BH's en jarretelgordels en zeer functionele pantyslips, bijvoorbeeld de unieke Rago 900, een figuur corrigerende string. Voor elke lingerie stijl hebben we een passende step-in of jarretelgordeltje.Zowel corsetten als waist-cinchers zijn sterk vormend in de taille en verkrijgbaar met of zonder jarretels. Uiteraard zijn alle corsetten en waist-cinchers voorzien van baleinen voor een perfecte pasvorm.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL