Mioki Lingerie  

lingerie informatie

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas

Zoek de fout !

Op beide foto's draagt Bonnie Fleur de What Katie Did Maitresse bullet BH in de juiste maat. Wat is hier fout.

Antwoord: Op foto 1 demonstreert Bonnie Fleur de niet correcte manier om de bullet bh te dragen, de maat is goed, maar de schouderbandjes moeten nog afgesteld worden. Op foto 2 draagt Bonnie Fleur dezelfde maat bh, maar deze keer met de schouderbandjes correct afgesteld.

BH met foute schouderbandjes BH met goede schouderbandjes

Waarom is de bullet bh nou zo geweldig? De niet rekkende cup omhuld de hele borst. De bh ondersteunt de borst volledig en vormt de borst in een bullet oftewel een kogel vorm. Als je deze bh onder een retro jurk draagt of een overslag top of jurk, dan ziet alles er veel vrolijker uit, dan dat je een gewone, dus geen bullet of cone bh draagt. Kijk nog eens naar de foto naar de borst op de foto waar de bandjes goed zijn afgesteld. Juist de borst ziet er veel vrolijker uit. En dat zie je ook als je een leuk top of jurk aan hebt. Deze bh ondersteund zo goed, zodat je deze ook met sporten kan dragen. Geen plat geslagen borsten door een sport bh onder je sport shirt, maar wel een vrolijk stel...... Je bent vrouw en dat mag ook tijdens het sporten gezien worden.

leuke strakke rokjes

Heb je ook al om je heen gekeken, naar al die leuke strakke rokjes en jurken en wil je zelf ook zo er uit zien? Maar helaas je heb niet van die mooie ronde billen, die essentieel zijn om dat leuk strakke rokje of jurk zo super sensueel uit te laten zien? En lijken het meer platte pannenkoeken, dan op billen? Niet getreurd, wij hebben daar nu de oplossing voor, namelijk een slip met uitneembare vullingen. Heb je meer billen nodig, dan draag je de slip met schuim vullingen en een andere keer gewoon zonder deze vullingen als gewone slip. Deze slip is ook nog licht corrigerend, dus 2 vliegen in 1 klap.

maatloze BH top

Op de televisie wordt er aldoor gesproken over het feit dat BH's de bewegingsvrijheid beperken. In de plaats van de dames die last van beperkte bewegingsvrijheid hebben een correct passende BH te laten dragen, komen zij met de oplossing van een maatloze top. U mag mij dan uitleggen hoe een maatloze top voor iedereen de juiste steun en pasvorm kan geven? Hoe kan die ooit beter zijn dan een BH die passend bij uw figuur, cup omvang en wensen?

Een beugel die niet prettig zit en bandjes die verschuiven of juist je insnoeren, daar is maar 1 conclusie uit trekken want dat is een foute maat en niets anders. De maatloze top verkopers spelen ook handig in op het feit dat er nog veel te veel dames met een foute BH maat rondlopen. De juiste maat vinden is simpel, u meet de omvang van zowel onder de borst als over de borst en voegt deze maten in de BH meter en dan verschijnt de juiste BH maat. Nu u de juiste maat weet, heb je geen saaie maatloze "BH top" meer nodig en daardoor behoort ieder leuke, elegante BH met specifieke eigenschappen tot ieders mogelijkheden.

Een BH die de juiste maat heeft, beperkt je niet in je bewegingsvrijheid. Een BH met correcte maat geeft bewegingsvrijheid, ondersteunt, staat leuk en doet wat hij moet doen. Dit alles tezamen geeft zelfvertrouwen, je voelt je goed en dat straalt men dan ook uit.

Shapewear

De vraag is hoe tevreden is een vrouw met haar figuur en wat zou ze eventueel anders willen zien. Dit is meestal 1 of meerdere van de 4 b's, te weten de borsten, buik, billen, benen en dan het liefst een maatje minder. Sporten, lijnen en plastische chirurgie is een mogelijkheid, maar voor direct resultaat van deze knelpunten zorgt de corrigerende lingerie voor de directe oplossing.

De shapewear van nu is absoluut geen oma broek , maar de functionaliteit wordt gecombineerd met een moderne uitstraling en dan voor alle leeftijden. Bijvoorbeeld voor dames met een maatje 36 die de puntjes op de i willen zetten, daar is een string met stevig voorpand die het buikje in bedwang houdt en waarbij storende slipranden onder strakke kleding niet zichtbaar is een voorbeeld van. De oneffenheden worden op een mooie manier weggewerkt. De buik en taille gaan een mooie vloeiende lijn vormen. En bijvoorbeeld vetrolletjes op de buik, rug of taille zijn echt verleden tijd met deze figuur corrigerende lingerie. De broekjes liften de billen, slanken de dijen af en maken tevens de buik platter.

Het materiaal in combinatie met een geweldig pasvorm zorgt ervoor dat de lingerie het lichaam vorm en steun geeft, zonder daarbij aan comfort en vrouwelijkheid te moeten inboeten. Je zou bijna zeggen, vrouwen kunnen we zonder?

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL