Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

contact met Mioki

email telefoon fax

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas

MIOKI lingerie is een lingerie winkel die gespecialiseerd is in lingerie van de merken Revival Lingerie, Rago Shapewear, Nylon Dreams, Berdita en Cette. Bij ons kunt U terecht voor niet alleen de gangbare- maar ook voor de grote en kleine maten. We hebben een ruim assortiment step-in's, jarretelgordels, corseletten met jarretel en BH's. Heel bijzonder zijn de merken What Katie Did en Kiss Me Deadly met hun fantastische collectie retro lingerie.

Om de webwinkel van MIOKI lingerie overzichtelijk te houden hebben we een aparte webshop voor nylon kousen. Bij deze webwinkel, www.nylonkousen.net, worden geen verzendkosten gerekend. Naast de traditonele kous die met een jarretelgordel of step-in wordt gedragen, heeft nylonkousen.net ook een flinke collectie hold-up kousen.

Veel van onze lingerie komt uit Engeland. De jarretelgordel en nylon kousen zijn er ongekend populair. Engeland heeft dan ook een bloeiende lingerie industrie. Tal van van kleine ateliers ontwerpen en produceren de leukste lingerie en nylonkousen.

Duitsland heeft nog wel een paar grote lingerie producenten maar niet van die kleine bijzondere lingerie ateliers zoals in de UK. En dat is toch vreemd want in Duitsland zijn ze gek op onze 'dessous'.

We zijn een webshop, dat betekent een magazijn op een bedrijven terrein en een kantoor met wat computers. Niet echt een omgeving om leuk te gaan shoppen. Toch willen sommige mensen graag onze lingerie eerst zien of passen, dat kan in beperkte mate op ons huis adres. Een afspraak maken, voor passen en / of afhalen, is beslist noodzakelijk. Een afspraak maken gaat het makkelijkst door even een e-mail te sturen.

onze contact gegevens zijn:
bedrijfsleidster: C.H.M.R Tuin
bedrijfsnaam: mailorderservice.net
handels naam: Mioki Lingerie
adres: Poldermolen 2 1622 KP Hoorn
tel: 0229-700230 (lingerie infolijn)
fax: 0229-247393
E-mailadres: service@mioki-lingerie.nl
KvK-nummer: 37117084
BTW-identificatienummer: NL8140.42.053.B01

Bank relatie:
ING nummer NL64INGB0004771850
IBAN: NL64INGB0004771850
BIC: INGBNL2A
t.a.v mailorderservice.net
Hoorn

Bij aankoop ontvangt u altijd een bevestiging per e-mail. Niet ontvangen ?
Check uw spamfilter !

no spam
V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL