Mioki Lingerie  

Mioki's lingerie links

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas

Nauw verwant aan ondermode is de petticoat. Vroeger echt alleen maar als onderrok gedragen maar daar zijn ze veel te mooi voor. Natuurlijk, als je in stijl naar een rock en roll evenement draag je een petticoat onder je cirkelrok. Maar verder gewoon laten zien. En om toch nog even bij lingerie te blijven: wat vind je van deze buitengewoon leuke pettipants ? Wij vinden ze helemaal te gek, misschien gaan we zelf nog wel eens zulke broekjes verkopen.

Vroeger, toen was alles beter. Daar zijn we het helemaal mee eens. Neem nou de moderne panty. Nou liever niet, geef ons de kous van vroeger maar. Angepast aan de eisen van deze tijd en gecombineerd met een jarretel of step-in van MIOKI wint de kous het qua comfort en elegantie moeiteloos van de panty.

Bij Dress to Impress vindt U het grootste aanbod online modewinkels en kledingwbinkels van Nederland. Online kleding kopen en bestellen op het gebied van damesmode en herenmode, lingerie en accessoires, zwemkleding en trendy sportkleding en mode voor jongeren, baby's en kids. Ook volop online winkels voor schoenen, sieraden, bruidslingerie, tassen, horloges en zelfs kostuums of maatpakken kunt u tegenwoordig online bestellen. Vrolijke kleding topjes, zomerse jurkjes, online hippe kleding kopen en de goedkoopste schoenen.

Curvacious: een Nederlandse beautyblog, ook voor curvy ladies. Vol tips, reviews, leuke webwinkels, plus size fashion en meer.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL