Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L6119

beugel BH

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
What Katie Did L6119 Bizarre nouveau is ontworpen naar de uit de jaren 1950 sling bh van Marilyn Monroe, een bh die niet alleen opvallend en sensueel is, maar natuurlijk ook, dat het zeer comfortabel draagt. Deze whirlpool sling beugel bh met zacht zwart satijnen cups heeft een jaren 50 stijl en een modern pasvorm en comfort. De zachte cup met spiraal stiksels is gevoerd met transparante niet rekkende stof voor ondersteuning en de cup geeft je borst een lichte retro punt vorm. De achterzijde is van powermesh voor een comfortabele pasvormen de schouderbandjes zijn aan de achterzijde verstelbaar. Samenstelling: satijn 98% Nylon, 2% Elastan, powermesh 88% Nylon 12% Elastaan.
What Katie Did L6119 beugel BH
What Katie Did L6119
beugel BH
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
van  € 62.95   voor: € 29.95
Terug in de tijd ? Nou nee, eigenlijk niet. Natuurlijk, de bullet BH is ontworpen in de jaren 50. Maar de gewone BH nog veel eerder. Deze BH's zijn toch echt helemaal van deze tijd. Zowel van What Katie Did als Stockings en Romance zijn ook step-in's en corseletten verkrijgbaar.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL