Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L6071

Bullet BH

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze What Katie Did Harlow Nouveau bullet bh heeft een zachte cup, geen beugel en is gemaakt van zalmkleurig niet rekbaar satijn met authentieke spiraal stiksels op de cup. De cup duwt de borst in de punt vorm, waardoor de jaren 50 beeld gecreëerd wordt. Dan begrijp je meteen, waarom deze bh niet mag ontbreken in je lingerie collectie, als je van retro mode houdt. Door de niet rekkende cups geeft de bh veel steun. Deze nieuwe Harlow bullet bh heeft V gevormde elastieken schouderbandjes en een open elastiek aan de achterkant, waardoor deze Harlow Nouveau bh meer rek in de omvang heeft dan de eerdere bullet bh, daardoor draagt de bh zeer comfortabel. Samenstelling: Satijn, 100% Polyester.
What Katie Did L6071 Bullet BH
What Katie Did L6071
Bullet BH
verkrijgbaar in de kleuren:
zalm
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 45.95 
Terug in de tijd ? Nou nee, eigenlijk niet. Natuurlijk, de bullet BH is ontworpen in de jaren 50. Maar de gewone BH nog veel eerder. Deze BH's zijn toch echt helemaal van deze tijd. Zowel van What Katie Did als Stockings en Romance zijn ook step-in's en corseletten verkrijgbaar.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL