Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L6070

Bullet BH

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Als je van de 1950 jaren mode houdt, dan is de iconische Maitresse Nouveau bullet bh een essentieel onderdeel van je lingerie collectie. Deze zwarte satijnen Maitresse Nouveau bullet bh van What Katie Did geeft je een onvergetelijke retro uitstraling. De zachte cups met authentieke spiraal stiksel is niet rekkend en vormt je borst in een kogelvorm. De bh geeft door de niet rekkende cups veel steun. Deze nieuwe Maitresse bullet bh heeft V gevormde elastieken schouderbandjes en een open elastiek aan de achterkant, waardoor deze Maitresse Nouveau bh meer rek in de omvang heeft dan eerdere Maitresse bullet bh. Samenstelling: Satijn, 100% Polyester.
What Katie Did L6070 Bullet BH
What Katie Did L6070
Bullet BH
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 45.95 
Terug in de tijd ? Nou nee, eigenlijk niet. Natuurlijk, de bullet BH is ontworpen in de jaren 50. Maar de gewone BH nog veel eerder. Deze BH's zijn toch echt helemaal van deze tijd. Zowel van What Katie Did als Stockings en Romance zijn ook step-in's en corseletten verkrijgbaar.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL