Mioki Lingerie  

What Katie Did L6058

pantyslip

home   MIOKI, jouw lingerie !  
maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Gwendoline is een prachtig sterk corrigerend panty slip met 4 metalen afneembare jarretels van What Katie Did. Deze retro romantische hoge taille slip heeft een dun licht zalm buikdeel, waar mooi zwart kant overheen zit. Doordat er middenvoor een haak en oog sluiting geeft dit comfort bij aan en uittrekken. Er is ook een Gwendoline cone bh bij verkrijgbaar om de set complete te maken.
What Katie Did L6058 pantyslip
What Katie Did L6058
pantyslip
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 63.50 


Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL