Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L3022

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze hoge step-in is geïnspireerd door Art deco. De aparte kleur combinatie van zacht zalm met zwart is verbluffend mooi. De step-in heeft metalen spiraal baleinen, glanzend zacht satijn en dubbele krachtig rekkende tule stof. Hierdoor geeft deze step-in je het figuur waar je al zo lang naar verlangt. Om de step-in nog gemakkelijke aan en uit te trekken heeft het een haak en oog sluiting. De step-in heeft 4 metalen jarretels. Er zijn ook nog een bullet bh en slip bij verkrijgbaar.
What Katie Did L3022 step-in
What Katie Did L3022
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart-zalm
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
van  € 64.95   voor: € 38.95


De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL