Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L3019

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
De glamour step-in van What Katie Did is vernieuwd. Wat er zo al veranderd is, dat zal ik jullie vertellen. De pasvorm is verbeterd, doordat er midden voor een V vorm van powermesh zit, dit vergemakkelijkt het aantrekken en bewegen. De powermesh is nu 1 laag, maar dan wel van medium corrigerende stof, daardoor is het dun en spannend om te zien. De satijnen zandloper figuren op de buikpas geven een echt glamour finish aan de step-in. Deze stap in step-in zit op de taille en maakt de buik, taille en billen mooi gestroomlijnd en glad. Uiteraard is de step-in voorzien van 6 metalen jarretels die de kousen mooi recht houden. Draag je strakke rokken of aansluitende kleding, dan heb je deze step-in echt nodig om er perfect uit te zien.
What Katie Did L3019 step-in
What Katie Did L3019
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
zalm
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 53.95 
De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL