Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L2120

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
De What Katie Did Maitresse Nouveau jarretelgordel is het vernieuwde ontwerp van de Maitresse gordel. Deze jarretelles heeft geen randjes, ruches of strikjes meer, maar wel een mooi geometrische satijnen detail. Geheel glad en onzichtbaar onder de dunste kleding. Een jarretelgordel die bij alle kleding stijlen past en bij alle What Katie Did series waar zwart satijn in is verwerkt. Wil je de gordel onder de Maitresse Nouveau slip dragen, dan piet de gordel er niet boven of onder uit, je ziet alleen de 6 jarretels. Maar draag je de gordel liever over je slip, dan komen de gespiegelde geometrische figuren ten volle tot hun recht, zowel van de slip als van de jarretelgordel. Als dit geen succes nummer is, dan weet ik het niet meer. Er is dan ook de bijpassende slip, maar ook de bullet bh verkrijgbaar.
What Katie Did L2120 jarretelgordel
What Katie Did L2120
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 46.95 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL