Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

What Katie Did L2086

panty slip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
De panty slip Grace is vernoemd naar Grace Kelly die in Hitchcock's Rear Window de verfijnde en perfect gestileerde Lisa Fremont speelde, een schoonheid dus. De slip in vijftiger jaren stijl is speciaal zo ontworpen dat het op de natuurlijke taillelijn zit, daardoor komt je jarretelgordel er niet meer onder uit, met als resultaat een prachtig glad silhouet, wat de bedoeling ook is. Het perzik kleurige powermesh schijnt licht door en tezamen met het fijne kant en de aparte kleur combinatie wordt het een spannend geheel.
What Katie Did L2086 panty slip
What Katie Did L2086
panty slip
verkrijgbaar in de kleuren:
perzik-rood
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
van  € 33.95   voor: € 17.95


Ons assortiment slips betaat eigenlijk uit 2 delen. Figuur corrigerende slips en pantybroekjes, oftewel shapewear. En slipjes en strings die bij BH's en gordeltjes horen zodat je een leuk lingerie setje kunt samen stellen.

What Katie Did is wel de lingerie verrassing van de laatste jaren. Retro lingerie zoals het hoort. Heel bijzonder is natuurlijk de Bullet BH, zij zijn er als een van de weinige in geslaagd om mooie en goed draagbare modellen te maken. Een ander succes nummer is het corset van WKD, een echte klassieker voor een prijs waar de concurentie absoluut niet aan kan tippen. En dan de jarretelgordels nog. Ach, de foto's zeggen alles.....................

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL