Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL063-leopard

taille slip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Spannende panter slip in retro stijl met luipaard print aan de voorzijde, die gemaakt is van zacht stretch satijn en aan de achterzijde van de slip zit half doorschijnend zwart stretch tule stof. Deze Revival Lingerie RL063-leopard slip valt op je natuurlijke taillelijn en heeft middenvoor een lief klein satijnen strikje. Er is ook een bijpassende bh, 8 straps jarretelgordel en corselet met deze panter print verkrijgbaar. Deze taille slip is in Engeland gemaakt van 80% Nylon, 20% Elastaan
Revival Lingerie RL063-leopard taille slip
Revival Lingerie RL063-leopard
taille slip
verkrijgbaar in de kleuren:
bruin-zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 19.95 
Ons assortiment slips betaat eigenlijk uit 2 delen. Figuur corrigerende slips en pantybroekjes, oftewel shapewear. En slipjes en strings die bij BH's en gordeltjes horen zodat je een leuk lingerie setje kunt samen stellen.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL