Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL052-pin-up

bh

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Van Revival Lingerie is deze vrolijke RL052-pin-up bh met pin-up afbeeldingen, die je ook zag op het tijdschrift omslagen in de veertiger en vijftiger jaren, waardoor hij zo vrolijk en kleurrijk is. De bh heeft geen beugel, maar wel als extra afwerking heeft het middenvoor een lief klein strikje. De bh heeft een licht gevoerde onder cup, die vol staat met kleurrijke en vrolijke pin-up afbeeldingen en een half transparante elastische zwarte tule stof aan de bovenkant van de cup, die je een geweldig decolleté bezorgd. De pin-up print loopt van onderkant van de cup door naar de zij en achterkant van de bh. Er is ook een bijpassende slip en step-in verkrijgbaar om je setje compleet te maken.Samenstelling: 80% Nylon, 20% Elastaan
Revival Lingerie RL052-pin-up bh
Revival Lingerie RL052-pin-up
bh
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart-multi
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 39.95 
BH's zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Mioki Lingerie heeft de leukste, spannendste en beste BH's voor je uitgezocht.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL