Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL048-leopard

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Revival RL048 leopard print jarretelgordel met 8 verstelbare metalen jarretels heeft een middenvoorpas van stretch satijn met luipaard print en effen zwart stretch tule aan de zij en achterkant. Doordat het middenvoor pas van stretch satijn is gemaakt, voelt het heerlijk zacht en glad aan. Aan de achterzijde is de jarretelgordel verstelbaar in wijdte, om de gordel perfect passend te maken. Ook hier is het fijne detail van een klein strikje middenvoor niet vergeten. Deze RL048-leopard jarretelgordel is gemaakt van 80% nylon en 20 % elastaan in Engeland.
Revival Lingerie RL048-leopard jarretelgordel
Revival Lingerie RL048-leopard
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
bruin-zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 41.95 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL