Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL047-leopard

corselet

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Retro en klassiek is deze RL047-leopard corselet van Revival Lingerie met prachtig glanzend stretch satijnen panter print. Het corselet is medium corrigerend met stretch satijnen buikpas en cups die een luipaard print hebben. De zij en achterkant zijn van soepel licht transparant zwart power mesh gemaakt. Het corselet heeft licht gevoerde cups zonder beugel. Tevens heeft het corselet een mooi laagvallende rug. Tussen de cups is het corselet versierd met een delicate strikje.heeft licht gevoerde cups zonder beugel. Het corselet heeft 6 verstelbare metalen jarretels en is gemaakt van 80% nylon en 20 % elastaan in Engeland.
Revival Lingerie RL047-leopard corselet
Revival Lingerie RL047-leopard
corselet
verkrijgbaar in de kleuren:
bruin-zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 66.95 
Deze corseletten geven een perfecte ondersteuning, een slanker en gladder figuur. Ze zijn zo ontworpen dat volledige bewegingsvrijheid behouden blijft. Flatterend ondergoed, voor hen die van elegant en comfortabel houden.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL