Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL030

Bullet BH

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Voor de echte retro liefhebbers is deze tijdloze, klassieke bullet bh een must have, want het geeft je de sweater girl look van de jaren 50. De bh is gemaakt van fantastisch zacht stretch satijn met spiraalstiksels in de stijl van de jaren vijftig en heeft volledig licht gevoerde kegelvormige cups. De Revival lingerie RL030 bullet bh heeft in het midden een iconisch driehoekig kijkgaatje en is versierd met een delicate strik. Samenstelling: 80% nylon, 20% elastaan
Revival Lingerie RL030 Bullet BH
Revival Lingerie RL030
Bullet BH
verkrijgbaar in de kleuren:
wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 49.95 
Terug in de tijd ? Nou nee, eigenlijk niet. Natuurlijk, de bullet BH is ontworpen in de jaren 50. Maar de gewone BH nog veel eerder. Deze BH's zijn toch echt helemaal van deze tijd. Zowel van What Katie Did als Stockings en Romance zijn ook step-in's en corseletten verkrijgbaar.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL