Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL029-leopard

bh

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Revival Lingerie RL029-leopard bh heeft een jaren vijftig stijl en is erg comfortabel, de brede buste band geeft veel steun en vervangt het de beugel en voorkomt dat de bh kan verschuiven. Deze luipaard bh heeft dus geen beugel, maar wel licht voorgevormde cups die licht gevoerd zijn. Doordat de luipaard print gemaakt is met een stretch satijnbinding heeft het een mooie satijn glans en voelt het heerlijk zacht en glad aan. Als fijn detail heeft deze bh een schattig zwart satijnen strikje middenvoor. De bh is gemaakt in Engeland van 80% Nylon, 20% Elastaan.
Revival Lingerie RL029-leopard bh
Revival Lingerie RL029-leopard
bh
verkrijgbaar in de kleuren:
bruin-zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 39.95 
BH's zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Mioki Lingerie heeft de leukste, spannendste en beste BH's voor je uitgezocht.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL