Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL020

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze RL020 in stap step-in is gemaakt door Revival Lingerie in Engeland. De step-in die sterk corrigerend is en een dubbele middenvoor pas heeft, geeft daardoor jouw een prachtig glad en slank silhouet. Deze step-in heeft een mooie satijn glans en zwarte contrasterende zigzag stiksel. Als laatste detail zit er midden voor een schattig klein zwart satijnen strikje. De step-in heeft 6 metalen jarretels, waardoor de kousen mooi recht blijven zitten. Samenstelling: 80% nylon, 20% elastaan.
Revival Lingerie RL020 step-in
Revival Lingerie RL020
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
blauw
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 36.95 
De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL