Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL006

corselet

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Retro ten top, polka dot corselet met grote witte stippen op de midden voor pas en cups. De zij en achterkant zijn van soepel zwart power mesh gemaakt. De cup heeft geen beugel, maar is wel gevoerd. Het corselet van Revival lingerie heeft 6 verstelbare metalen jarretels . De 2 schattige satijnen strikje die aan de voorkant bij de jarretel aanzet zitten maken het geheel af. De rug valt aan de achterkant mooi laag.
Revival Lingerie RL006 corselet
Revival Lingerie RL006
corselet
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart-wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 59.95 
Deze corseletten geven een perfecte ondersteuning, een slanker en gladder figuur. Ze zijn zo ontworpen dat volledige bewegingsvrijheid behouden blijft. Flatterend ondergoed, voor hen die van elegant en comfortabel houden.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL