Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL003D

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Dotty is een hoge jarretelgordel in het rood met grote witte dotten op de voorpas. Deze door Revival lingerie gemaakte jarretelgordel is gemaakt van rood halfdoorschijnend power mesh stof met een rode stretch lycra midden voorpas met grote witte stippen erop. Deze jarretelles heeft 6 metalen verstelbare jarretels en een verstelbare achtersluiting. De onderrand van de gordel is afgewerkt met een fijn kanten randje. Om de gordel helemaal af te maken zit er een schattig satijnen strikje middenvoor op de jarretelgordel. Als dan het retro gevoel niet boven komt, dan weet ik het niet meer. Samenstelling: 80% Nylon, 20% Elastan
Revival Lingerie RL003D jarretelgordel
Revival Lingerie RL003D
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
rood-wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 39.50 
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL