Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Revival Lingerie RL002

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Revival RL002 girdlette is gemaakt van een middelzware stretchstof met een delicate witte strik aan de voorkant. Deze instap gordel is gestyled met een leuke rode kers bedrukt op een roze achtergrond en heeft 6 witte verstelbare jarretels met metalen clips. Deze girdlette met dubbele ondersteunende stretch voorkant geeft een geweldige vorm en draagt comfortabel. Deze retro roze kersenprint pull-on gordel is gemaakt door Revival Lingerie in Engeland.Samenstelling: 80% nylon, 20% elastaan
Revival Lingerie RL002 step-in
Revival Lingerie RL002
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
roze-rood
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 38.95 
De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Revival Lingerie, de naam zegt het al. Een heropleving van lingerie designs uit vervlogen tijden. Prachtige BH's, corseletten, step-ins en jarretelgordels in de stijl van de jaren 50 en 60. De kwaliteit is hedendaags, gelukkig maar want zo comfortabel was lingerie vroeger niet. Nu wel, met moderne textiel garens wordt lingerie gemaakt die prettig draagt en waar je lang plezier van hebt.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL