Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 9357

corselet

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Dit prachtige corselet met bloemenkanten gebreide jacquard motief is een topper. Het corselet is gemaakt van zeer rekkende stretch stof, 70% nylon en 30% DuPont lycra. Met exclusieve in gestikte contourbanden, die ervoor zorgen dat de rug, taille, heupen en billen mooi gevormd en gesteund worden. Het niet rekkende kanten buikdeel zorgt voor een mooie platte buik. De 19mm brede verstelbare schouderbandjes en de zes metalen jarretels zorgen voor veel draag comfort. De nylon kanten cups zijn verstevigd en alles is voorzien van platte naden.
Rago Shapewear 9357 corselet
Rago Shapewear 9357
corselet
verkrijgbaar in de kleuren:
wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 82.95 
Lacette is gemaakt van jacquard gebreide kant met in gestikte contour banden welke de taille, heupen, rug en de billen mooi vormt. De exclusieve kanten buikpas, maakt de buik mooi plat. De lingerie van Rago is vaak een beetje in retro stijl. Maar wel gemaakt van moderne materialen voor een perfecte pasvorm. Mooi, functioneel, met zorg gemaakt en altijd op voorraad.Voor deze lingerie worden de beste materialen gebruikt. Rago, synoniem aan kwaliteit en elegantie.Deze corseletten geven een perfecte ondersteuning, een slanker en gladder figuur. Ze zijn zo ontworpen dat volledige bewegingsvrijheid behouden blijft. Flatterend ondergoed, voor hen die van elegant en comfortabel houden.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL