Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 9357-RBK

corselet

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Twee kleurige corselet met een zwart bloemenkant gebreide jacquard motief met in gestikte contourbanden, die de taille, heupen en rug mooi glad maakt en steun geeft. De billen worden door deze contourbanden gelift en mooi gevormd. Het corselet is sterk corrigerend en zorgt dus voor een slanker en gladder figuur, terwijl de volledige bewegingsvrijheid wel blijft behouden. De rood satijnen buikdeel met zwart kant rekt niet en zorgt voor een mooie platte buik. De rood satijnen cups gelaagd met zwart kant zijn verstevigd met samen geperst fiberfill. Het corselet is gemaakt van zeer rekkende stretch stof, 70% nylon en 30% elastan. De zes, 19 mm brede metalen jarretels zorgen dat de kousen mooi recht blijven zitten.
Rago Shapewear 9357-RBK corselet
Rago Shapewear 9357-RBK
corselet
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart-rood
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 84.95 


Deze corseletten geven een perfecte ondersteuning, een slanker en gladder figuur. Ze zijn zo ontworpen dat volledige bewegingsvrijheid behouden blijft. Flatterend ondergoed, voor hen die van elegant en comfortabel houden.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL