Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 9057

pantylet

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze Rago 9057 pantylet komt uit de Lacette serie van Rago shapewear. Deze body is gemaakt van kanten gebreide jacquard stof van 70% nylon en 30% Ivista Lycra, elastaan met twee kanten oprekkende stretch in een speciaal kantbloemig dessin. Deze pantylet met Parijse powernet kant heeft in gestikte exclusieve contourbanden die de taille, heupen, rug en billen steunen en prachtig vormen, waardoor je een mooi gestroomlijnd silhouet krijgt. Deze afslankende body ondersteund daar waar je het nodig hebt en vormen de contouren van je lichaam op de meest effectieve manier en ze versterken echt je lichaamsvorm. De nylon kanten cups zijn gevoerd met gecomprimeerde vezelvulling. Het kanten paneel op de buik is niet rekkend en daardoor wordt de buik mooi plat gemaakt. Deze Rago 9057 pantylet heeft 4 afneembare jarretels en een verstelbare onder sluiting.
Rago Shapewear 9057 pantylet
Rago Shapewear 9057
pantylet
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 82.95 
Lacette is gemaakt van jacquard gebreide kant met in gestikte contour banden welke de taille, heupen, rug en de billen mooi vormt. De exclusieve kanten buikpas, maakt de buik mooi plat. De lingerie van Rago is vaak een beetje in retro stijl. Maar wel gemaakt van moderne materialen voor een perfecte pasvorm. Mooi, functioneel, met zorg gemaakt en altijd op voorraad.Voor deze lingerie worden de beste materialen gebruikt. Rago, synoniem aan kwaliteit en elegantie.Deze corseletten geven een perfecte ondersteuning, een slanker en gladder figuur. Ze zijn zo ontworpen dat volledige bewegingsvrijheid behouden blijft. Flatterend ondergoed, voor hen die van elegant en comfortabel houden.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL