Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 900

string

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Mooi vormende string. De één kant oprekkende luxe satijnen voorkant zorgt voor een mooie platte buik, de vier exclusieve contour banden steunen de taille.
Rago Shapewear 900 string
Rago Shapewear 900
string
verkrijgbaar in de kleuren:
wit zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 39.95 
Hoe verleidelijk wil je zijn ? De special attentions zijn artikelen die speciale eigenschappen hebben of niet onder een andere categorie vallen. Prachtige longline BH's en jarretelgordels en zeer functionele pantyslips, bijvoorbeeld de unieke Rago 900, een figuur corrigerende string. Voor elke lingerie stijl hebben we een passende step-in of jarretelgordeltje.Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL