Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 8355

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze leuke zwarte licht vormend retro step-in heeft licht roze details. Mede door de licht roze stiksels en licht roze strikjes boven de zes metalen jarretels heeft dit model de geweldig vijftig jaren uiterlijk. De step-in is voorzien van kruislings binnen banden die de step-in een stevige vorm en model geven en gemaakt lycra powermeshnet stof.
Rago Shapewear 8355 step-in
Rago Shapewear 8355
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart-roze
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
van  € 49.95   voor: € 29.95
Hoe verleidelijk wil je zijn ? De special attentions zijn artikelen die speciale eigenschappen hebben of niet onder een andere categorie vallen. Prachtige longline BH's en jarretelgordels en zeer functionele pantyslips, bijvoorbeeld de unieke Rago 900, een figuur corrigerende string. Voor elke lingerie stijl hebben we een passende step-in of jarretelgordeltje.De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL