Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 72545

pantylet

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Zijde zachte medium corrigerende pantylet. Gemaakt van 80% nylon en 20% lycra, waardoor het heerlijk soepel is. Deze body heeft soft cups voor een gladde en comfortabele pasvorm. Het verstevigde buikdeel zorgt voor een platte buik. En de katoenen verstelbare sluiting in het kruisje, maakt het helemaal af.
Rago Shapewear 72545 pantylet
Rago Shapewear 72545
pantylet
verkrijgbaar in de kleuren:
beige
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 67.95 
Voor alle Rago producten gaat functie, nostalgie en mode en draagcomfort samen in één. De diet minded serie is medium vormend en heerlijk soepel en glad, waardoor het aangenaam draagt. De jarretelgordeltjes zijn gemaakt van moderne materialen zoals lycra zodat ze mooi aansluiten op het lichaam. Tevens zijn ze bijna altijd voorzien van metalen jarretelclips wat de levensduur van Uw mooie lingerie aanmerkelijk verlengt.Deze corseletten geven een perfecte ondersteuning, een slanker en gladder figuur. Ze zijn zo ontworpen dat volledige bewegingsvrijheid behouden blijft. Flatterend ondergoed, voor hen die van elegant en comfortabel houden.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL