Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 6265

capri legging

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Rago diet minded soepele driekwart legging is medium corrigerend, mede door gevormde heupgedeelte en dubbele heuppas. Het niet rekkende buikdeel zorgt voor een mooi platte buik. De exclusieve split opening in het kruisje zorgt voor zeer veel gemak voor als je naar het toilet gaat. De antislip kanten onderkant voorkomt oprollen en insnoeren van de benen.
Rago Shapewear 6265 capri legging
Rago Shapewear 6265
capri legging
verkrijgbaar in de kleuren:
wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 64.50 
Voor alle Rago producten gaat functie, nostalgie en mode en draagcomfort samen in één. De diet minded serie is medium vormend en heerlijk soepel en glad, waardoor het aangenaam draagt. De jarretelgordeltjes zijn gemaakt van moderne materialen zoals lycra zodat ze mooi aansluiten op het lichaam. Tevens zijn ze bijna altijd voorzien van metalen jarretelclips wat de levensduur van Uw mooie lingerie aanmerkelijk verlengt.Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL