Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 6210

pantyslip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Prachtige luxe pantyslip met lange pijpen en zijsluiting. Gemaakt van powernet Spandex stof voor overal versteviging. Een niet rekkende nylon satijn middenvoor pas en zijkanten geven de buik en dijen een afslankend effect en steun. Handige zijsluiting met haak en oog en met erover heen een rits voor nog meer gemak. Exclusief opening in het kruis. Satijnen elastische midden achter pas.
Rago Shapewear 6210 pantyslip
Rago Shapewear 6210
pantyslip
verkrijgbaar in de kleuren:
wit zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 79.95 
Rago Shapewear 6210 pantyslip witRago Shapewear 6210 pantyslip zwart
Hoe verleidelijk wil je zijn ? De special attentions zijn artikelen die speciale eigenschappen hebben of niet onder een andere categorie vallen. Prachtige longline BH's en jarretelgordels en zeer functionele pantyslips, bijvoorbeeld de unieke Rago 900, een figuur corrigerende string. Voor elke lingerie stijl hebben we een passende step-in of jarretelgordeltje.Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL