Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 6201

panty slip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
De hoge taille zorgt voor een glad silhouet. De zijsluiting zorgt ervoor dat het gemakkelijk aangetrokken kan worden, dus comfort en gemak. Flexibele voor en zij baleinen geven u vorm en steun. De in gestikte banden vormen heup, taille en billen. De kanten niet rekkende middenvoor pas maakt uw buik plat.
Rago Shapewear 6201 panty slip
Rago Shapewear 6201
panty slip
verkrijgbaar in de kleuren:
wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 62.95 
Shapette heeft in gestikte contour banden welke de taille, heupen, rug en de billen mooi vorm geven. De exclusieve kanten buikpas, maakt de buik mooi plat. Moderne step-in's, en pantbroekjes, zijn gemaakt van lichtgewicht materialen als nylon en lycra. Door deze moderne kunstvezels is het comfort sterk verbeterd en geven ze toch de nodige ondersteuning. De Shapette serie is zeer sterk vormend.Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL