Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 619-BLK

pantyslip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze elegante Rago 619-BLK pantyslip uit de serie Shapette van Rago Shapewear is zeer elastisch, zeer sterk vormend en ondersteunend en de in gestikte contour banden en het niet rekkende buik gedeelte met kant zorgen tezamen voor dat de buik, taille, heupen, rug en billen mooi gevormd worden en dat je een mooi glad silhouet krijgt. Dan heeft deze pantyslip nog 4 afneembare metalen jarretels, zodat je het met en zonder jarretel kousen gedragen kan worden. Deze Amerikaanse pantyslip is gemaakt van 77% nylon en 23% elastaan.
Rago Shapewear 619-BLK pantyslip
Rago Shapewear 619-BLK
pantyslip
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 44.95 
Shapette heeft in gestikte contour banden welke de taille, heupen, rug en de billen mooi vorm geven. De exclusieve kanten buikpas, maakt de buik mooi plat. Moderne step-in's, en pantbroekjes, zijn gemaakt van lichtgewicht materialen als nylon en lycra. Door deze moderne kunstvezels is het comfort sterk verbeterd en geven ze toch de nodige ondersteuning. De Shapette serie is zeer sterk vormend.Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL