Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 6107

hoge taille slip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze Lacette hoge taille slip is sterk vormend, ondersteunend en voorzien van een mooi kant patroon. Flexibele voor en zij baleinen geven u vorm en steun. De hoge taille zorgt voor een glad silhouet. De in gestikte contour banden vormen heup, taille en billen. De kanten niet rekkende middenvoor pas maakt uw buik mooi plat. De slip is voorzien van 4 afneembare jarretels.
Rago Shapewear 6107 hoge taille slip
Rago Shapewear 6107
hoge taille slip
verkrijgbaar in de kleuren:
wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 62.95 
Lacette is gemaakt van jacquard gebreide kant met in gestikte contour banden welke de taille, heupen, rug en de billen mooi vormt. De exclusieve kanten buikpas, maakt de buik mooi plat. De lingerie van Rago is vaak een beetje in retro stijl. Maar wel gemaakt van moderne materialen voor een perfecte pasvorm. Mooi, functioneel, met zorg gemaakt en altijd op voorraad.Voor deze lingerie worden de beste materialen gebruikt. Rago, synoniem aan kwaliteit en elegantie.Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL