Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 6101-BLK

hoge taille pantyslip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Uit de Shapette serie van Rago Shapewear is deze zeer comfortabele hoge taille pantyslip 6101-BLK een topper. Deze zeer sterk corrigerende pantyslip van twee kanten oprekkende stretch stof volgt je lichaam beweging zonder belemmering. De flexibele baleinen aan de voorkant en in de zij voorkomt omrollen van de bovenkant en geven tevens steun en vorm aan je lichaam. De exclusieve in gestikte contourbanden zorgen ervoor dat je taille, heupen, rug en billen mooi gevormd en gesteund worden. En dan nog een niet rekkende kanten buikdeel die voor een prachtige platte buik zorgt. Dit alles tezamen zorgt dat je er geweldig gestroomlijnd uit ziet. De zij sluiting zorgt voor gemak met aan en uittrekken. Deze Rago 6101-BLK is voorzien van 4 afneembare jarretels en is gemaakt van 77% nylon en 23% elastaan.
Rago Shapewear 6101-BLK hoge taille pantyslip
Rago Shapewear 6101-BLK
hoge taille pantyslip
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 60.95 
Shapette heeft in gestikte contour banden welke de taille, heupen, rug en de billen mooi vorm geven. De exclusieve kanten buikpas, maakt de buik mooi plat. Moderne step-in's, en pantbroekjes, zijn gemaakt van lichtgewicht materialen als nylon en lycra. Door deze moderne kunstvezels is het comfort sterk verbeterd en geven ze toch de nodige ondersteuning. De Shapette serie is zeer sterk vormend.Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL