Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 2202

longline bh

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Romantische long line bh met soft cup en met twee kanten oprekkende stretch stof met een speciaal bloemen kant motief. De bh vormt als een beugel bh, maar dan zonder beugel. De soepele baleinen zorgen dan de bh prachtig blijft zitten. Achtersluiting met haak en dubbele rij ogen. Aan de onderkant zit een vijf cm brede elastiek. En natuurlijk plat genaaide naden.
Rago Shapewear 2202 longline bh
Rago Shapewear 2202
longline bh
verkrijgbaar in de kleuren:
wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 62.95 
Hoe verleidelijk wil je zijn ? De special attentions zijn artikelen die speciale eigenschappen hebben of niet onder een andere categorie vallen. Prachtige longline BH's en jarretelgordels en zeer functionele pantyslips, bijvoorbeeld de unieke Rago 900, een figuur corrigerende string. Voor elke lingerie stijl hebben we een passende step-in of jarretelgordeltje.BH's zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Mioki Lingerie heeft de leukste, spannendste en beste BH's voor je uitgezocht.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL