Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 2202-BLK

longline bh

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Rago shapewear 2202-BLK is een klassieke zwarte glamour longline bh met zachte voorgevormde cups. De bh is zo ontworpen dat het steun en vorm geeft als een beugel bh, maar het heeft geen beugel. De cups met bloemen kant is gevoerd met gecomprimeerde vezelvulling. De longline bh is gemaakt van twee kanten oprekkende stretch stof met jacquard gebreide bloemenkant motief. Deze Rago Lacette longline bh is sterk corrigerend. De flexibele spiraal baleinen onder de arm zorgen ervoor dat het lijfje keurig op zijn plaats blijft zitten en niet omhoog kan rollen. En dan zit er nog een 5 cm brede elastiek aan de onderrand waardoor het verschuiven voorkomen wordt. De bh sluit aan de achterkant met een rij haken en twee rijen ogen , waardoor het in twee standen instelbaar is. En de naden zijn uiteraard mooi plat genaaid.
Rago Shapewear 2202-BLK longline bh
Rago Shapewear 2202-BLK
longline bh
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 62.95 
Hoe verleidelijk wil je zijn ? De special attentions zijn artikelen die speciale eigenschappen hebben of niet onder een andere categorie vallen. Prachtige longline BH's en jarretelgordels en zeer functionele pantyslips, bijvoorbeeld de unieke Rago 900, een figuur corrigerende string. Voor elke lingerie stijl hebben we een passende step-in of jarretelgordeltje.BH's zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Mioki Lingerie heeft de leukste, spannendste en beste BH's voor je uitgezocht.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL