Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 1365

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Zijdeachtige step-in uit de Diet Minded serie. met 6 metalen jarretels, niet rekkende kanten buikdeel zorgt voor een platte buik, bij de benen zorgt de gevormde stretch voor extra buigzaamheid.
Rago Shapewear 1365 step-in
Rago Shapewear 1365
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 48.95 
Voor alle Rago producten gaat functie, nostalgie en mode en draagcomfort samen in één. De diet minded serie is medium vormend en heerlijk soepel en glad, waardoor het aangenaam draagt. De jarretelgordeltjes zijn gemaakt van moderne materialen zoals lycra zodat ze mooi aansluiten op het lichaam. Tevens zijn ze bijna altijd voorzien van metalen jarretelclips wat de levensduur van Uw mooie lingerie aanmerkelijk verlengt.De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL