Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 1361

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Comfortabele slank makende step-in, met exclusieve in gestikte contourbanden, het niet rekkende kanten buikdeel zorgt voor een mooie platte buik met zijritssluiting. De contour banden zijn typerend voor Rago. Shapewear is veel meer dan alleen maar elastisch materiaal, het moet ook goed geconstrueerd zijn zoals bij deze step-in. Alleen dan krijg je het gewenste effect. O ja, natuurlijk met 6 metalen jarretels.
Rago Shapewear 1361 step-in
Rago Shapewear 1361
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
wit
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 53.95 
Shapette heeft in gestikte contour banden welke de taille, heupen, rug en de billen mooi vorm geven. De exclusieve kanten buikpas, maakt de buik mooi plat. Moderne step-in's, en pantbroekjes, zijn gemaakt van lichtgewicht materialen als nylon en lycra. Door deze moderne kunstvezels is het comfort sterk verbeterd en geven ze toch de nodige ondersteuning. De Shapette serie is zeer sterk vormend.



De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL