Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 1294-RBK

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze Rago 1294-RBK is een extra hoog model step-in in 2 kleuren en geeft je een gestroomlijnd figuur en totale ondersteuning. Zeer geschikt is deze rood zwarte step-in onder strak aan sluitende kleding. Het rood in deze step-in is gemaakt van satijn, waardoor het erg mooi glanst, het satijn samen met het fijne kant maakt deze step-in tot een glamour step-in. De step-in is zeer sterk corrigerend en voelt zeer comfortabel aan. De verstevigde en niet rekkende buikdeel met prachtig kant maakt je buik heel mooi plat. De baleinen zorgen ervoor dat de step-in niet kan omrollen, ondersteunen uw lichaam en vormen uw lichaam in een zandloper figuur. Op de zijkant zit een rits sluiting met eronder een haak en oog sluiting, zodat u de step-in gemakkelijk aan en uit kan trekken. De step-in is voorzien van metalen jarretels, waardoor uw kousen prachtig recht blijven zitten.Materiaal: 75% Nylon en 25% Elastaan.
Rago Shapewear 1294-RBK step-in
Rago Shapewear 1294-RBK
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
rood-zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 78.95 
Hoe verleidelijk wil je zijn ? De special attentions zijn artikelen die speciale eigenschappen hebben of niet onder een andere categorie vallen. Prachtige longline BH's en jarretelgordels en zeer functionele pantyslips, bijvoorbeeld de unieke Rago 900, een figuur corrigerende string. Voor elke lingerie stijl hebben we een passende step-in of jarretelgordeltje.De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL