Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 1294-PBL

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze twee kleurige step-in van Rago heeft een extra hoge taille, die doorloopt tot onder je borst. De Deze roze zwarte Rago 1294-PBL step-in is extra corrigerend en ondersteunend. De step-in is voorzien van baleinen, daardoor kan de step-in niet omrollen, geeft het nog meer steun en maakt je lichaam tot een zandloper figuur. De verstevigde kanten niet rekkende buikpas zorgt voor een mooie platte buik. Voor nog meer gemak zit er een zijsluiting in, een rits met eronder een haak en oog sluiting voor gemakkelijk aan en uit te trekken. Uiteraard heeft de step-in 6 metalen jarretels die je kousen stevig en mooi recht houden. Als je strak aansluitende kleding draagt en deze step-in, dan zal je er zeker verbluffend uitzien. Succes verzekerd. Materiaal: 77% nylon en 23% lycra.
Rago Shapewear 1294-PBL step-in
Rago Shapewear 1294-PBL
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
roze-zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 78.95 
Hoe verleidelijk wil je zijn ? De special attentions zijn artikelen die speciale eigenschappen hebben of niet onder een andere categorie vallen. Prachtige longline BH's en jarretelgordels en zeer functionele pantyslips, bijvoorbeeld de unieke Rago 900, een figuur corrigerende string. Voor elke lingerie stijl hebben we een passende step-in of jarretelgordeltje.De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL