Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Rago Shapewear 1294-BLK

step-in

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze comfortabele Rago Shapewear 1294-BLK zwarte hoge step-in met 6 metalen jarretels geeft je extra sterke ondersteuning en vormt je lichaam prachtig. De step-in heeft metalen spiraal baleinen aan de voorkant, zijkanten en achterkant voor extra ondersteuning en om rollen van de bovenkant te voorkomen en tevens is de step-in voorzien van een ritssluiting aan de zijkant met verborgen haak en oog sluiting voor comfort en gemak. De verstevigde kanten en niet rekkende buik pas geeft je steun en die zorgt voor een mooie platte buik. Samengevat, dit is perfecte shapewear voor een geweldig silhouet.
Rago Shapewear 1294-BLK step-in
Rago Shapewear 1294-BLK
step-in
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 77.95 
Hoe verleidelijk wil je zijn ? De special attentions zijn artikelen die speciale eigenschappen hebben of niet onder een andere categorie vallen. Prachtige longline BH's en jarretelgordels en zeer functionele pantyslips, bijvoorbeeld de unieke Rago 900, een figuur corrigerende string. Voor elke lingerie stijl hebben we een passende step-in of jarretelgordeltje.De maat van een step-in geven we op in taille omvang in cm.

Het doel van een step-in is tweeledig. In de eerste plaats is het bedoeld om gewone nylonkousen op te houden. In de tweede plaats is een step-in in meer of mindere mate figuur corrigerend.

Rago Shapewear, in de USA ongekend populair. En met recht, prachtige figuur corrigerende lingerie met een moderne frisse uitstraling. Gemaakt van prettig draagbare materialen en altijd een perfekte pasvorm. sommige step-ins en pantybroekjes zijn sterk corrigerend, andere modellen draag je gewoon omdat ze mooi zijn en toch een beetje ondersteuning bieden

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL