Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Kiss Me Deadly K1003

jarretelgordel

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Alouette jarretelgordel is een romantische jarretelgordel heeft en een voorpas met een uniek design. Een combinatie van een glanzende gouden zand kleurige stof met er over een delicaat decoratief zwart bloemen kant. De voorpas is gemaakt van zacht en comfortabel rekkende stof met kant eroverheen en een zwarte powermesh stof achterkant. De fijne chiffon strikjes middenvoor en boven de jarretels en de lintjes over de jarretel maken het geheel af. Deze jarretelgordel met zes verstelbare metalen heeft een verstelbare achtersluiting.
Kiss Me Deadly K1003 jarretelgordel
Kiss Me Deadly K1003
jarretelgordel
verkrijgbaar in de kleuren:
beige-zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
van  € 38.95   voor: € 14.95
We durven ons zelf best wel de jarretel speciaalzaak van Nederland te noemen. Een flinke collectie jarretels. Verkrijgbaar in alle maten en kleuren en allemaal, zonder uitzondering, top kwaliteit. Geen flut jarretelletje maar een jarretelgordel die gewoon goed zit. Een aantal jarretelgordels zijn behalve mooi ook figuur corrigerend zoals die van Rago Shapewear en enkele modellen van What Katie Did.

De maten van de jarretelgordels geven we op in taille omvang in cm.

Kiss Me Deadly retro lingerie, een jong merk nog, maar hun ster rijst snel. Hun BH's en jarretelgordels zijn minder typisch jaren 50 en 60 dan WKD. Hun lingerie heeft gewoon een mooie, romantische retro stijl. En de kwaliteit is natuurlijk helemaal top, zowel de materialen als de pasvorm.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL