Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Fraulein Annie C18-MBSL

hoge taille slip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze romantisch in vintage stijl C18-MBSL corrigerende hoge taille slip uit de Falling in Love serie van het merk Fräulein Annie geeft je veel ondersteuning en het zorgt ervoor dat je een prachtig glad silhouet krijgt. Deze slip heeft een zij en achterkant van leigrijs powermesh en een paars satijnen buik pas met daarop prachtig leigrijs kant en contrasterende stiksels en 3 lieve bordeaux kleurige strikjes als fijn detail. De 2 lagen stof panelen ondersteunen je perfect en daardoor ga je er op je mooist uitzien. Aan de bovenzijde van deze slip is de band voorzien van 2 siliconen randen, wat omrollen onmogelijk maakt. Ook heeft de slip in het kruisje een drukkertjes sluiting, voor nog meer comfort.
Fraulein Annie C18-MBSL hoge taille slip
Fraulein Annie C18-MBSL
hoge taille slip
verkrijgbaar in de kleuren:
paars-leigrijs
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 57.95 
Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Als eerste in Nederland presenteert Mioki Lingerie de collectie van Fräulein Annie. Glamour lingerie die corrigerend, flatterend en stijlvol is. Zij weet dat geen vrouw hetzelfde is en maakt voor ieder figuur passende lingerie in een tijdloze stijl, voor alle leeftijden en in mooie kleuren combinaties.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL