Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Fraulein Annie C18-GRIV

hoge taille slip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Uit de Falling in Love serie van het merk Fräulein Annie komt deze romantische en op vintage geïnspireerde C18-GRIV corrigerende hoge taille slip met delicaat ivoor kant en zacht grijs satijn, contrasterende stiksels en 3 strikjes in licht perzik op de voorzijde als detail. De powermesh rug en zijpanelen zijn sterk corrigerend. De dubbelle lagen panelen bieden stevige ondersteuning en je figuur wordt mooi glad en stroomlijnt, doordat deze hoge taille slip je taille vormt, je billen lift en je heupen glad maken. Doordat aan de bovenzijde van de slip van siliconen randen zijn voorzien blijft de bovenkant ook perfect op zijn plaats zitten. De slip heeft voor het gemak drukkertjes in het kruisje.
Fraulein Annie C18-GRIV hoge taille slip
Fraulein Annie C18-GRIV
hoge taille slip
verkrijgbaar in de kleuren:
grijs-ivoor
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 57.95 
Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Als eerste in Nederland presenteert Mioki Lingerie de collectie van Fräulein Annie. Glamour lingerie die corrigerend, flatterend en stijlvol is. Zij weet dat geen vrouw hetzelfde is en maakt voor ieder figuur passende lingerie in een tijdloze stijl, voor alle leeftijden en in mooie kleuren combinaties.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL