Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Trinny & Susannah

hoge glamour slip

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Naadloze figuurcorrigerende hoge taille slip met elegante kanten rand langs elk been. Dankzij de hypoallergenen, elastische "With Me" anti-slip boord (Latex- & Silicone vrij) wordt de bovenkant perfect op de plaats gehouden. Wij houden van het idee dat er antislip tape gebruikt is, zodat de slip op zijn plaats blijft zitten en voorkomt dat het omhoog of omlaag rolt. De glamoureuze touch is de kanten rand aan de onderkant van elk been, dat maakt wat saai shapewear zou kunnen zijn er een spannend shapewear van. De belangrijkste focus van deze nieuwe slip is om de buik plat te maken, accentueert de taille en ondersteunt de bips zonder de bewegingsvrijheid in te perken dankzij de Lycra Soft. Met katoenen kruisje.
Cette 543-12 hoge glamour slip
Cette 543-12
hoge glamour slip
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 54.95 
Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Behalve mooie panty's maakt Cette uitstekende figuur corrigerende broekjes en topjes. Heel geschikt voor onder een strakke jurk. Cette blinkt uit in het maken van functionele lingerie die elegant en betaalbaar is.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL