Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Trinny & Susannah

corrigerende legging

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze 170 denier ondoorzichtige legging is een topper. Hij maakt de buik mooi plat, de heupen, dijen en taille zichtbaar slanker. Dankzij de gebruikte garens zal deze nauw aansluitende legging niet gaan lubberen en blijft het perfect in model en blijft het geweldig zitten. De legging geeft extra weerstand bij bewegen, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd wat gewichtsverlies bevordert. Zowel de tailleband als de onderrand van deze legging zitten comfortabele soepele boorden. Het is voorzien van een katoenen kruisje. Geen naad op de buik of op de billen, dus het geheel staat heel mooi glad.
Cette 540-18 Trinny  & Susannah Magic Knickers
Cette 540-18
Trinny & Susannah Magic Knickers
verkrijgbaar in de kleuren:
zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
van  € 54.95   voor: € 37.95
Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Cette maakt uitstekende figuur corrigerende broekjes en topjes. Heel geschikt voor onder een strakke jurk. Cette blinkt uit in het maken van functionele lingerie die elegant en betaalbaar is.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL