Mioki, jouw lingerie !   Mioki Lingerie  

Trinny & Susannah

afslankend onderjurkje

maten  |  bestellen  |  contact  |  boodschappentas  
boodschappentas
Deze all in one body smoother geeft uw lichaam een lift en vormt uw silhouet. Het geeft een afslankend effect op uw buik en billen’ tevens vermindert het vetrolletjes van de borstkas tot de dijen. De billen worden gelift. Voorzien van regelbare bandjes voor een perfecte pasvorm en een optimaal figuurcorrigerend effect. Deze body smoother is zo ontworpen’ dat u iedere bh eronder kan dragen en lichte zijdelingse steun aan de buste geeft. Tevens wordt de taille geaccentueerd’ zonder dat u ingesnoerd wordt en geeft extra steun aan de onder rug.
Cette 527-18 Trinny & Susannah Magic Bodydress
Cette 527-18
Trinny & Susannah Magic Bodydress
verkrijgbaar in de kleuren:
huid zwart
maat:
kleur:
aantal:
prijs:
 € 57.50 
Onder shapewear verstaan we in goed nederlands figuur corrigerende lingerie, voor het gemak houden we het dus maar op shapewear. Hoewel de term veel omvattend is bedoelen we meestal broekjes of pantyslips, maar een BH is natuurlijk ook figuur corrigerend.

Behalve mooie panty's maakt Cette uitstekende figuur corrigerende broekjes en topjes. Heel geschikt voor onder een strakke jurk. Cette blinkt uit in het maken van functionele lingerie die elegant en betaalbaar is.

V.O.F. Mioki Lingerie. Handelsregister Hoorn nr.: 37117084.
Poldermolen 2 1622 KP Hoorn NL